Urasol Ruda Śląska - przyjęcia okolicznościowe

Restauracja Urasol

Menu

Newsletter:

Wyrażam zgodę na otrzymywanie newslettera od serwisu internetowego urasol.rsl.pl. Zgoda może zostać cofnięta w każdej chwili przez wypisanie się z newslettera. Można to uczynić za pośrednictwem linku znajdującego się w każdej wiadomości. Więcej informacji na temat przetwarzania danych osobowych znajduje się na stronie polityki prywatności.
Zorganizujemy i obsłużymy
każdą imprezę. Na miarę
Państwa wymagań
i sugestii.
Sprawdź co mówią o naszej restauracji użytkownicy facebooka
Znajdujesz się tutaj:  Strona główna  /  Opinie

Opinie 4.1

Poniżej recenzje z naszego fanpage'a na facebooku:

Waleria Drobisz

Waleria Drobisz

01.06.2018

Juz pare razy zamowilam roznego rodzaju salatki wszystkie sa przepyszne i duza porcja .Polecam 😍

Izabela Kopiec

Izabela Kopiec

22.04.2018
Sylwia Szczerba

Sylwia Szczerba

15.04.2018

Smaczne jedzenie i miła obsługa

Dawid Gibas

Dawid Gibas

13.04.2018
Robert Salon

Robert Salon

08.04.2018
Daniel Sz

Daniel Sz

21.03.2018
Natalia Czysz

Natalia Czysz

11.03.2018

Dzisiaj zamówiliśmy 5 obiadków. Rosołek + drugie danie śląskie hi. Zostaliśmy poinformowani, że może to chwilę potrwać. Ku naszemu ździwieniu o iadki dotarły do nas szybko. Były ciepłe oraz pyszne. Polecamy :)

Beata Hindera-mastalerczuk

Beata Hindera-mastalerczuk

11.03.2018
Darek Paczyński

Darek Paczyński

21.02.2018
Kasia Szymanska

Kasia Szymanska

04.02.2018
Wioletta Szydlik

Wioletta Szydlik

24.01.2018
Tomasz Gorecki

Tomasz Gorecki

15.01.2018

Jedzenie bdobre smakowało jak w domu polecam na pewno tam wrócę nie jeden raz�

Karolina Cierniak

Karolina Cierniak

20.12.2017

Polecam :)

Sylwia Szczyrbowska

Sylwia Szczyrbowska

08.10.2017
Rafał Badura

Rafał Badura

30.08.2017

jedzenie dobre '- zjadłem

Paulina Biniasz

Paulina Biniasz

27.06.2017
Mirela Kubica

Mirela Kubica

04.05.2017
Magda Agata

Magda Agata

07.02.2017

13 zł za dwa placki ziemniaczane i napój o nazwie zupa to jakaś kpina. W zupie pływał plasterek ogórka i nic więcej. A taką ilością placków to nawet mój kot by się nie najadł.

Michał Sikora

Michał Sikora

17.01.2017

Bardzo dobre obiadki polecam wszystkim

Julia Pietrzyk

Julia Pietrzyk

02.11.2016
Patii Marek

Patii Marek

30.09.2016
Maria Soltys

Maria Soltys

10.08.2016
Iwona Cyprys

Iwona Cyprys

03.08.2016
Dani Szyna Szy

Dani Szyna Szy

01.07.2016

Szybki katering smaczne jedzienie , pani przjmująca zamówienie bardzo miła (Wirek) polecam i pozd ;)

Krystyna Dybek

Krystyna Dybek

14.06.2016

Jedzenie super, catering zawsze na czas.Polecam.Krystyna z firmy w Chorzowie

Mariusz Stankiewicz

Mariusz Stankiewicz

31.05.2016

Super jedzenie a zgniusnialym panienka że niemiła obsługa i długo zekaja polecam restauracje w których za obiad d zapłaci 800 zł to będą jej w d....ech wchodzić

Radosław Stajniak

Radosław Stajniak

04.03.2016

jestesmy zachwyceni, kazda wizyta kończy sie pustym talerzem

Sylwia Rejmanowska

Sylwia Rejmanowska

21.12.2015

super jedzenie obiadki i nie tylko polecam!!!

Dawid Domin

Dawid Domin

30.06.2015
Klaudia Waletko

Klaudia Waletko

24.06.2015
Marta Łokietek

Marta Łokietek

08.05.2015

Smacznie!

Anna Dobiech

Anna Dobiech

30.03.2015
Monika Umywalnik

Monika Umywalnik

26.03.2015
Wanda Pryszcz Hajduk

Wanda Pryszcz Hajduk

05.01.2015

Świetne jedzenie i miła obsługa

Angelina Skóra

Angelina Skóra

21.12.2014

Polecam !!! przepyszne domowe obiadki :)

Adrian Wydrych

Adrian Wydrych

16.12.2014

Konkret ;)))

Ania Robert Skowronek Grella

Ania Robert Skowronek Grella

21.09.2014

Nie promuje a gorąco POLECAM. PYYYYYSZNIE!

Dodaj swoją opinię na facebooku